Disney speelgoed aanbiedingen

Disney

Disney: mee in de wereld van sprookjes

Disney staat natuurlijk bekend om zijn vele sprookjes en parmantige figuren. In de jaren dat Disney bestaat hebben zij veel fans weten op te bouwen. Ook zijn er vele films gemaakt, pretparken gebouwd en worden de figuren zelfs nagemaakt in de vorm van speelgoed.

Zo is Disney ontstaan

De oprichter van Disney heet Walt Elias Disney. Hij werd geboren op 5 december 1901 in Los Angeles. Samen met zijn broer heeft hij Walt Disney Productions opgericht. Disney werd een van de bekendste filmproducenten van de wereld. Walt Disney was erg bekend als presentator en zijn werk als filmproducent. Ook heeft walt veel vernieuwingen gemaakt in de filmindustrie, de pretparkwereld en de ontwerpwereld. Walt en zijn collega’s hebben verschillende wereldberoemde personages gecreëerd, zoals Mickey Mouse. Leuk feitje: Walt was de stemacteur van Mickey Mouse. Door de jaren heen is Disney zo populair geworden dat ze een breed aanbod hebben weten uit te brengen op de speelgoedmarkt.

De beste aanbiedingen

Zoals net al werd benoemd wordt er ontzettend veel speelgoed geproduceerd. Denk hierbij aan knuffels, puzzels en actiefiguren. Deze producten zijn razend populair. Logisch, aangezien bijna iedereen deze personages kent. Bovendien is er voor iedereen wel wat wils: voor jong en voor oud. 

Top 5 populairste Disney-producten

Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een echte Disney-liefhebber, is natuurlijk niets leuker dan het geven van een cadeau van zijn favoriete sprookje. Hieronder zetten wij de vijf populairste Disney-producten voor je op een rij.

  1. Olaf Frozen-knuffel


Deze Olaf-knuffel is zo zacht dat iedereen hem wil aanraken. Olaf is een van de hoofdpersonen uit de films van Frozen. Je weet wel, die gekke maar lieve sneeuwman uit de film. Hij houdt van knuffels, maar pas op dat hij niet smelt!

  1. Disney Princess  4-in-1-speelkaarten


Dit pakje kaarten is erg speciaal! Met jouw favoriete Disney-prinsessen erop kun je een erg leuk potje kwartet, snapspel, memo of een actiespel doen. Met dit spel heb je garantie op urenlang speelplezier!

  1. Disney’s Mickey Mouse Clubhouse kleurpaten


Het kleurboek van Disney’s Mickey Mouse heeft zestien verschillende kleurplaten. Met onder andere Dory, Ariël en Cars. Jouw kind kan op deze manier zijn creativiteit kwijt.

  1. Telstapelaar Disney


Met dit spel kun je samen met jouw kindje zijn of haar vaardigheden blijven oefenen. Je kunt ze helpen met het oefenen van tellen, vormen herkennen terwijl ze plezier hebben. 

  1. Go Grippers Disney Speelkleed


Met dit grote Disney speelkleed ontdek je de magische wereld van Disney. Je kan dit kleed combineren met andere Go Gripper-speeltjes, om het helemaal af te maken. Bovendien is dit kleed makkelijk op te bergen. Ideaal!

Veelgestelde vragen over Disney Speelgoed

Waar is Disney speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je Disney speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 242+ aanbiedingen van Disney speelgoed.

Zijn er Disney speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 242+ aanbiedingen van Disney Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.