Barbie speelgoed aanbiedingen

Barbie

Iedereen kent het merk Barbie natuurlijk wel. De mooie poppen die je zelf helemaal aan kan kleden en de tofste avonturen mee kan beleven. Je hebt niet alleen mooie Barbiepoppen maar ook veel accessoires waarmee je kan spelen. Je hebt bijvoorbeeld een prachtig huis, een auto maar ook een mega vette scooter. Ook zijn er verschillende films en series gemaakt waarvan je kunt genieten. 

De levensloop van Barbie

Het begon voor Barbie allemaal op 9 april in 1959. De bedenkers van Barbie lieten aan Toy Fair hun ideeën zien voor deze beeldschone pop. De makers vonden het een goed idee en besloten te beginnen met de massaproductie voor deze Barbie. De maker van Barbie is het bedrijf Mattel, de echte oprichter van de bekende pop is Ruth Handler. Het was een mooie pop en veel kinderen konden en kunnen nu nog steeds genieten van deze beroemde pop. Het bleef echter niet bij een vrouwelijke pop die Barbie heet maar op den duur kwam er een mannelijk pop genaamd Ken. Ken is bedacht door dezelfde makers die Barbie ook bedacht hadden. De mannelijke pop is vernoemd naar het kind van Ruth en Elliot Handler, de zoon van hun heet Kenneth dus vandaar de naam Ken.

Films en series

Er zijn ontzettend veel films over de beroemde Barbie gemaakt. De pop heeft al veel spannende avonturen op haar naam staan en is daardoor ook superpopulair. Een paar bekende films zijn bijvoorbeeld Barbie in de Notenkraker, Barbie en het Zwanenmeer, Barbie als Rapunzel en nog veel meer verschillende films. Er is ook een serie verschenen over de avonturen van Barbie genaamd Barbie Life in the dreamhouse. In deze serie zie je alle avonturen die de figuren meemaken in het mega grote huis van Barbie. 

De poppen

In de verschillende jaren is Barbie dus uitgegroeid tot een groot product dat iedereen wel in huis heeft of ooit in huis heeft gehad. Er zijn heel veel verschillende Barbies te vinden, de bekendste is misschien wel de pop met mooi lang blond haar en blauwe ogen. De poppen kun je allerlei verschillende outfits aan laten trekken. Ook zijn er veel accessoires te vinden waarmee je kunt spelen zoals een huis, een auto en zelfs een zwembad.

Veelgestelde vragen over Barbie Speelgoed

Waar is Barbie speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je Barbie speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 32+ aanbiedingen van Barbie speelgoed.

Zijn er Barbie speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 32+ aanbiedingen van Barbie Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.