VTech speelgoed aanbiedingen

VTech

VTech, leuke en leerzame producten voor uw kind

VTech stond vroeger voor ‘Technology Limited’. Tegenwoordig heet het ‘VTech Holdings Limited’. VTech heeft allemaal verschillende producten voor kleine kinderen van nul tot en met zes jaar. Het merk is opgericht in 1976 door Allan Wong en Stephen Leung. Ze richtte zich toen die tijd vooral op het maken van leuke videogames. VTech verkocht vooral in Noord-Amerika en Europa veel spullen. Dit komt doordat daar de wat rijkere mensen woonden. 

Aanbiedingen VTech

In 1980 kwam VTech met het eerste elektronische leerproduct: de ‘Lesson One’. Met dit product leer je de basis van spelling en wiskunde. Tegenwoordig maakt VTech nog steeds leerzame spellen en apparaten. Bekende producten tegenwoordig zijn:

  • Kidizoom, dit zijn digitale camera’s en smartwatches voor kinderen. Je kan er foto’s en video’s mee maken, je kan spelletjes spelen en nog veel meer.
  • Little Love, dit zijn poppen die kunnen praten en zingen. Dit is leuk voor de kinderen om hun rollenspel meer te kunnen uitbreiden. 
  • Toet toet auto’s, dit zijn speelgoedvoertuigen die ook geluid maken. Je hebt ze in van allerlei verschillende voertuigen. Zo zijn er helikopters, auto’s, busjes, trekkers, ambulances, werkauto’s, brandweerauto’s en nog veel meer! Naast alle soorten voertuigen hebben ze ook een Disney-thema.
  • Switch & Go Dinos, dit zijn dino’s die je kan veranderen in voertuigen. Ook maken ze realistische geluiden en kunnen ze praten. 
  • Kidicom Max, we leven vandaag de dag in een tijdperk waar bijna iedereen een telefoon heeft. Kinderen vinden dit natuurlijk ook erg interessant. Een kidicom Max lijkt een beetje op een telefoon. Je kan foto’s en video’s maken, muziek luisteren en berichten sturen naar vrienden. 
  • Kididreams, dit is een soort digitale agenda. Naast dat je van alles kan typen zit er een microfoon in, luidsprekers en wekkers.
  • Dierenvriendjes, zelfs voor kinderen vanaf nul jaar is er speelgoed te vinden. De dierenvriendjes zijn superschattige knuffelvriendjes die ook nog eens geluid kunnen maken. Naast knuffels zijn er ook boekjes, rammelaars en autootjes. 
  • Zoef zoef dieren, dit zijn cute boerderijdieren zoals een koe, paard, varken, schaap en hond. Alle dieren hebben hun eigen naam en je kan er urenlang mee spelen. 
  • Zoomizooz, dit zijn allemaal dierentuindieren leuk voor kinderen vanaf twaalf maanden. 
  • Last but not least het Magibook. Dit is een interactief boek. Er zit een soort pen bij waarmee je verschillende leerzame spelletjes kan doen. 

Genoeg keuze uit leerzame, leuke en interactieve producten voor je kind tussen nul en zes jaar! 

Veelgestelde vragen over VTech Speelgoed

Waar is VTech speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je VTech speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 321+ aanbiedingen van VTech speelgoed.

Zijn er VTech speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 321+ aanbiedingen van VTech Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.