Revell speelgoed aanbiedingen

Revell

Ben jij geïnteresseerd in het bouwen van miniatuur toestellen? Dat kan met alle sets van Revell. Revell is een speelgoedmerk dat gespecialiseerd is het bouwen van miniaturen. Neem gauw een kijkje en ga samen met jouw kind snel aan de slag. 

Over Revell

In 1943 werd werd Revell fabrikant van modelbouwkits. Veertig jaar later werd het bedrijf overgenomen door Odyssey Partners. Vanaf dat moment begon het bedrijf goed te lopen en hebben zij zichzelf steeds meer ontwikkeld in het ontwikkelen van modelbouwkits. Alle onderdelen van deze sets zijn plastic en metalen van vliegtuigen, auto’s en andere voertuigen. Zo zijn deze sets erg realistisch en van hoge kwaliteit. 

Revell Model Set - McLaren 57OS

Ben jij helemaal fan van toffe auto’s, dan mag deze modelbouwkit van een McLaren 570S zeker niet van jouw collectie missen. Daarnaast kun je deze auto natuurlijk helemaal zelf in elkaar zetten, hoe vet is dat! Ga snel aan de slag met verf, lijm en allerlei andere onderdelen. Zodra die klaar is heb je een mooi collectorsitem, het is namelijk een echte eyecatcher.

Revell Boeing 742-200 Model Set

Ben jij ontzettend geïnteresseerd in de ontwerpen van verschillende vliegtuigen en droom jij ervan om er zelf nog een keer een in elkaar te zetten? Dan is dit je kans! Je kunt namelijk met deze modelbouwkit de Boeing 742-200 in elkaar zetten. Deze set is van goede kwaliteit en komt met een goede handleiding. Hierdoor zal je deze gemakkelijk in elkaar kunnen zetten. Natuurlijk kun je ook weer bij deze set, zelf met verf en lijm aan de gang gaan. Ook komen er bijbehorende stickers bij. Het wordt aangeraden om deze set samen met jouw kind in elkaar te zetten, aangezien je natuurlijk een goed in elkaar gezet vliegtuig wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook vet gezellig om dit samen te doen. Wacht niet te lang en begin maar snel met het in elkaar zetten van dit bijzondere exemplaar.

Veelgestelde vragen over Revell Speelgoed

Waar is Revell speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je Revell speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 0+ aanbiedingen van Revell speelgoed.

Zijn er Revell speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 0+ aanbiedingen van Revell Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.