L.O.L. Surprise! speelgoed aanbiedingen

L.O.L Surprise

Laat je verassen door de poppen van L.O.L. Surprise

De poppen van L.O.L. Surprise zijn inmiddels zo bekend at er niet alleen poppen zijn, je kan het zo gek niet bedenken. Zo zijn er shirts, dekbedden, broodtrommels, tassen, petten, armbanden, zonnebrillen, broeken, paraplu’s, schriften, agenda’s, etuis en nog veel meer. Waar je ook bent, L.O.L. is overal te vinden. Naast poppen hebben ze hun sets ook uitgebreid met bijvoorbeeld een vliegtuigset, een podium en een camper.

Aanbieding L.O.L. Surprise

De L.O.L. Surprise-poppen zijn opgericht door MGA-entertainment wat staat voor Micro-games America Entertainment. MGA-entertainment is onder andere bekend van Lalaloopsy, Bratz en Moxie Girlz en Moxie Teenz. In 2016 kwam de speelgoedlijn met de L.O.L. Surprise. Net als het andere speelgoed van MGA-entertainment zijn het poppen. Maar niet zomaar poppen, als je een L.O.L.-pop koopt, zie je in de winkel nog niet welke pop je koopt. De poppen zijn namelijk verpakt in een soort bal die je kan opendraaien. Vandaar de naam ‘Surprise’.

Prijzen

In 2017 was L.O.L. Surprise nummer één speelgoed in de VS. In de zomer van 2018 hebben ze de collectie uitgebreid met verschillende nieuwe en duurdere poppen. In 2019 was het speelgoed zo bekend dat ze het meeste verkochte speelgoed op Amazon waren. In 2020 hebben ze de prijs Doll of the Year gewonnen. Ze zijn in een hele korte tijd heel erg bekend geworden met hun poppen en andere producten.

L.O.L. Surprise online

Ze blijven niet stil zitten bij L.O.L. Surprise. Op Instagram hebben ze 637 duizend volgers, en op YouTube hebben ze wel 1,84 miljoen abonnees! Op YouTube wordt bijna elke dag wel een leuke video geplaatst. Zo plaatsen ze dansvideo’s, DIY-video’s, reviews, en last but not least hebben de poppen hun eigen animatie serie ‘L.O.L. Surprise the movie’. Verder hebben ze ook een erg leuke interactieve website. Zo heb je video’s met liedjes plus de tekst zodat je lekker kan meezingen, ze hebben een eigen app, je kan spelletjes spelen en er zijn leuke quizzen. Ook kan je kijken welke poppen en diertjes ze verkopen. 

L.O.L. Surprise unboxing

De poppen zijn zo populair dat bekende Youtubers, Tiktokkers en andere influencers zoals, OnneDi, MeisjeDjamila en MyleneRosanne de pakketjes van L.O.L. open maken op beeld en dan alles laten zien. Doordat de favoriete idolen van kinderen het speelgoed zo leuk vinden en er reclame voor maken, willen veel kinderen dit ook. Dit is een veelgebruikte en handige marketingtruc.

Veelgestelde vragen over L.O.L. Surprise! Speelgoed

Waar is L.O.L. Surprise! speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je L.O.L. Surprise! speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 0+ aanbiedingen van L.O.L. Surprise! speelgoed.

Zijn er L.O.L. Surprise! speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 0+ aanbiedingen van L.O.L. Surprise! Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.