Ravensburger speelgoed aanbiedingen

Ravensburger

Kijk hier voor de nieuwste kortingen op Ravensburger

Of je nu wil leren, spelen of wilt puzzelen: Ravensburger heeft van alles voor je in huis zodat jij samen met vrienden of vriendinnen de tofste spellen kunnen doen. Het is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen hun hersens breken over moeilijke puzzels en te gekke spellen.

Hoe het allemaal begon

Een man genaamd Otto Robert Maier heeft Ravensburger opgericht. De naam is afgeleid van een Duitse stad met dezelfde naam. Hij kwam op de naam Ravensburger, omdat hij op dat moment in de stad aanwezig was. Ravensburger is opgericht in het jaar 1883. Otto z’n eerste baan had te maken met instructieboeken voor werklieden. Later verdiende hij genoeg geld om zijn dromen na te gaan, een spelletjesbedrijf. In 1884 kwam dan eindelijk het eerste spelletje uit ‘Journey around the world’, in het Nederlands vertaald ‘reis rond de wereld’.

Van de leukste producten tot de tofste aanbiedingen

Ravensburger heeft een groot assortiment aan spelletjes. Toch heeft Ravensburger niet alleen maar spelletjes maar ook puzzels en boeken. Van familiepuzzels tot kinderpuzzels, alles is te vinden. Spellen zijn er ook voor allerlei leeftijden, zoals het spel ‘Bunny Hop’. Met dit spel is het de bedoeling dat je de lekkere wortel boven op de heuvel pakt. Jullie zijn konijntjes die de strijd met elkaar aangaan. Onderweg gebeuren er alleen wel vreemde dingen… Dus pas op waar je loopt en probeer als eerste de wortel te veroveren. Verder hebben ze ook een leerpen voor kinderen. Het is een pen die je helpt om te kijken waar iets te vinden is op de wereldkaart. 

Bekendste spellen

Een van de bekendste spellen is misschien wel ‘Memory’. Dit spel is uitgekomen in 1959. Vanaf 1959 zijn meerdere exemplaren verkocht van Memory, maar liefst vijftig miljoen exemplaren. Het spel gaat erom dat je kaartjes om moet draaien en moet kijken welke plaatjes hetzelfde zijn. Heb je het niet goed, moet je de kaartjes weer omdraaien. Het grappige is dat het vaak gewonnen wordt door kinderen. Zij kunnen beter dingen onthouden op de korte termijn. 

Naast ‘Memory’ heb je natuurlijk nog meer spellen en puzzels. ‘Koehandel’ is ook een van de favoriete spellen. Met dit gekke spel moet je dieren onderhandelen met elkaar. Je krijgt kaartjes met verschillende dieren erop. Naast de dierenkaartjes heb je ook geld waarvan je de dieren kunt kopen. Het grappige van dit spel is dat je met elkaar moet onderhandelen wie het dier uiteindelijk krijgt.Veelgestelde vragen over Ravensburger Speelgoed

Waar is Ravensburger speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je Ravensburger speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 262+ aanbiedingen van Ravensburger speelgoed.

Zijn er Ravensburger speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 262+ aanbiedingen van Ravensburger Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.