999 Games speelgoed aanbiedingen

999 Games

Je hebt vast weleens een spelletje gespeeld van het merk 999 Games. Dat komt omdat 999 Games het grootste spelletjesmerk van Nederland is. Zo heeft het merk gezellige familiespelletjes tot interessante denkspellen. Hieronder lees je meer over het merk, van een stukje geschiedenis tot voorbeelden van leuke 999 Games. Het merk staat bekend om zijn leuke familiespellen die je met iedereen kan spelen tijdens een leuke en spannende spelletjesavond.

De geschiedenis van 999 Games

Het merk 999 Games is bedacht door Michael Bruinsma, dit was in 1990. De producten worden niet alleen in Nederland verkocht maar ook in België, Denemarken en Duitsland. De allereerste spellen van het merk waren ‘Formula Dé’ en ‘Serenissima’. In 1999 kwam een van hun bekendste spellen uit, namelijk ‘De Kolonisten van Catan’, het spel viel goed in de smaak bij de mensen. Hij werd veel verkocht en zelfs benoemd tot beste speelgoed van het jaar. Tot op de dag van vandaag is dit een ontzettend bekend spel. 

De populairste spellen van 999 Games

999 Games heeft ontzettend veel verschillende spellen. Zoals eerder is benoemd is ‘De Kolonisten van Catan’ een van de bekendste spellen van 999 Games. Een ander bekend spel is ‘30 Seconds’. Bij dit spel moet je een kaartje trekken waar woorden opstaan, deze woorden moet je omschrijven en je teamgenoot moet dan raden wat je bedoelt. Hoe meer woorden je raadt, hoe meer stappen je vooruit mag. Wie het snelst over de finish komt heeft gewonnen! 

Een ander bekend spel is Weerwolven. Bij dit spel krijg je een kaart waarop staat wat voor rol jij bent. Zo kun je bijvoorbeeld de heks zijn of een jager. Als de kaarten worden uitgedeelt moeten je ogen dicht, zo weet je niet van elkaar wat je bent. Om de beurt laat de leider van het spel mensen hun ogen open doen. De bedoeling is dat alle weerwolven de burgers verslinden. 

999 Games online

999 Games heeft een hele handig optie: je kunt namelijk eerst de spellen online uitproberen. Zo kun je kijken of je dit spel leuk vindt en vervolgens kun je het spel kopen. Hoe handig is dit? Zo koop je nooit overbodig een spel.

Veelgestelde vragen over 999 Games Speelgoed

Waar is 999 Games speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je 999 Games speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 701+ aanbiedingen van 999 Games speelgoed.

Zijn er 999 Games speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 701+ aanbiedingen van 999 Games Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.