Schleich speelgoed aanbiedingen

Schleich

Tegenwoordig wordt het merk Schleich een stuk populairder. Schleich staat bekend van haar vele speelgoeddieren en kunststof poppetjes. Er zijn verschillende collecties en waar het begon met tv-figuurtjes en dieren is het ook uitgegroeid naar fantasiefiguren. Ook hebben ze veel verschillende uitbreidingen voor elke collectie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paardenstal voor al jouw Schleich-paarden. Neem gauw een kijkje en laat jouw fantasie de vrije loop gaan.

Hoe het allemaal begon

Schleich is in 1935 opgericht in Duitsland door Friedrich Schleich. De eerste collecties waren Snoopy, Smurfen en niet te vergeten The Muppet Show. Toen de jaren ‘80 aanbraken begonnen ze met het maken van dieren poppetjes. Dit werd populairder dan ooit en zo brak Schleich door. Schleich-figuren zijn ook erg populaire collectors items. Hoe tof is het om hele collecties te verzamelen? Daarnaast worden de oude Schleich-figuren ook met de dag authentieker en hierdoor kun je ze later voor veel meer verkopen. 

Schleich-paarden

De paardencollectie van Schleich, ook wel Horse Club genoemd, wordt met de dag populairder. Er komen steeds meer nieuwe uitbreidingen van deze collectie bij, waardoor je een hele manege met toebehoren kunt oprichten, hoe tof is dat! Ook komen er steeds meer paardenfiguren bij, van elk ras wel één. Bijna elk jaar komen er nieuwe rasfiguren bij, hierdoor kun je zien dat Schleich zich steeds meer ontwikkeld op hun realistische kant. 

Ook hebben ze verschillende accessoires, die perfect passen op verschillende paarden en pony’s. Zo kunnen jij en jouw Schleich-figuren echte avonturen beleven.

Wild Life

Schleich heeft een groot aanbod aan collecties. Denk hierbij aan Horse Club, Farm World, Bayala, Dinosaurs, Eldrador Creatures en natuurlijk de smurfen. Wild Life is naast Horse Club ook een erg populaire collectie van Schleich. Met de collectie van Wild Life kun je op safari en allerlei avonturen beleven. Hou jij meer van tropische dieren, of wil jij juiste de koude kant op met pinguins? Bekijk het allemaal en ga op belevenis. Schleich heeft een groot aanbod Wild Life-dieren, maar daarnaast natuurlijk ook uitbreidingen met verschillende toffe producten. Waar wil jij naar toe op avontuur? Beslis snel en beleef de tofste dingen!

Veelgestelde vragen over Schleich Speelgoed

Waar is Schleich speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je Schleich speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 1011+ aanbiedingen van Schleich speelgoed.

Zijn er Schleich speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 1011+ aanbiedingen van Schleich Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.