LEGO speelgoed aanbiedingen

LEGO

Duik in de wereld van Lego

Lego is al jaren een van de bekendste speelgoedmerken. We kennen het allemaal wel, van die gekleurde blokjes. In 1932 maakte Ole Kirk Christiansen uit Denemarken houten speelgoed in zijn houtbewerkingszaakje. Hij gaf het speelgoed de naam LEGO. Het woord Lego leidt af van de Deense woorden ‘leg godt’ wat betekend ‘speel goed’. In 1947 begon hij met plastic bouwstenen, zoals we die nu kennen als legoblokjes. In 1958 werd het bedrijf overgenomen door de zoon van Ole omdat Ole Kirk Christiansen overleed. De kwaliteit van de blokjes werd steeds beter door de jaren heen.  

Aanbieding bekende Legosets

Kinderen kunnen helemaal losgaan met alle Legosets. Zo heb je een aantal standaard sets van bijvoorbeeld een politiegebouw of een ziekenhuis. Je kan natuurlijk ook gewoon losse blokjes kopen en helemaal losgaan met je eigen fantasie en de hoogste torens en gebouwen maken. Maar wat erg leuk is van Lego, is dat ze heel erg veel thema’s hebben van de bekendste films of series zoals Lego Friends, Harry Potter, Minecraft, NINJAGO, Disney, Marvel, Super Mario, superhelden, Ninja Turtles, Cars, Minions en nog veel meer. Kijk je nou nooit films of vind je de onderwerpen niet leuk? Lego heeft ook meerdere architectuursets van de bekendste gebouwen over de hele wereld, zoals het vrijheidsbeeld, het Witte Huis, de Empire State en nog meer! Er zit voor iedereen wel wat leuks bij.

Lego online

Lego heeft meerdere films en series op Netflix staan. Zo heb je Lego Friends, Lego City, Lego Ninjago, Lego Super Heroes, Lego Jurassic World, Lego Avengers en nog veel meer! Naast deze series heeft Lego in 2014 een bioscoopfilm uitgebracht. De film heet ‘The Lego Movie’ gemaakt door Phil Lord en Christopher Miller. Naast dat Lego zelf veel video’s maakt zijn er veel mensen thuis die stop-motion video’s maken en op YouTube plaatsen.

Legoland

Wat zeker niet kan ontbreken is Legoland. Eén van de bekendste parken is gevestigd in Denemarken. In deze parken heb je attracties, megagrote gebouwen van Lego en kunstwerken van soms wel meters groot ook gemaakt van Lego. Vaak is er ook een gelegenheid om zelf lekker te gaan bouwen, en er zijn ook gigantisch grote Legopoppetjes. Zelfs Nederland heeft een aantal Legoland parken. Zo heb je de bekendste in Nederland, in Scheveningen. Naast de Legolandparken waar van alles te beleven en ontdekken is, is er ook een Legowaterpark, waar alles van Lego is gemaakt. Genoeg te beleven met Lego!

Veelgestelde vragen over LEGO Speelgoed

Waar is LEGO speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je LEGO speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 3962+ aanbiedingen van LEGO speelgoed.

Zijn er LEGO speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 3962+ aanbiedingen van LEGO Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.