Polly Pocket speelgoed aanbiedingen

Polly Pocket

Ben jij op zoek naar speelgoed voor meiden, maar weet jij niet zo goed wat? Dan is het speelgoed van Polly Pocket echt wat jij zoekt. Jouw kind zal hier urenlang mee kunnen spelen. En aangezien Polly Pocket een enorm aanbod aan speelgoed heeft, is er voor ieder kind wel iets leuks. Neem gauw een kijkje!

Waar het mee begon

In 1989 zijn de allereerste Polly Pockets geboren. Er was namelijk een vader genaamd Chris Wiggs, hij maakte zelf speelgoed voor zijn dochter. Deze ideeën zijn later uitgewerkt door Firma Bluebird. Firma heeft de eerste Polly Pocket-speelgoed sets uitgebracht. Later werd dit bedrijf overgenomen door Mattel. Dit gebeurde allemaal in 1998. Mattel heeft veel dingen veranderd aan Polly Pocket. Zo hebben ze namelijk huizen en poppetjes van uiterlijk veranderd en zijn hierdoor groter geworden. 

Vroeger en nu

Polly Pocket van vroeger was zeker anders dan dat we het nu kennen. Vroeger waren de poppetjes kleiner, daarnaast had Polly geen doorkambare haren. Daarnaast waren de uitbreidingen heel anders dan nu. In 1997 was er namelijk een Fun Cruise, hieraan kun je goed zien dat Polly Pocket vroeger heel anders was dan nu. Toen Polly Pocket nog niet was overgenomen door Mattel, was Polly nog een stuk kleiner. Polly Pocket staat erom bekend dat je pockets hebt met daarin natuurlijk Polly en daarbij verschillende accessoires. Dit was na de overname niet meer het geval, de poppetjes waren een groter en de poppen waren niet meer van hard plastic maar nu van flexibel plastic. Door de jaren heen zijn er verschillende wijzigingen geweest aan dit mooie merk. 

Polly Pocket Speelset Freezin’ Narwhal 

De Polly Pocket-speelset. Freezin’ Narwhal is een goed voorbeeld van de Polly Pocket van tegenwoordig. Het is een pocket met verschillende accessoires. Daarnaast heeft deze set een mooie inrichting. Hierbij kan je zien dat je de sets van Polly Pocket nu niet alleen maar accesoires zijn, maar ook een avontuur in één. Met de Polly Pocket-speelset Freezin’ Narwhal heb je urenlang speelplezier. Je kunt op avontuur gaan met de pinguïns en chillen in de iglo. Hoe wil jij jouw dag als Polly en haar vriendin Lila invullen? Wacht niet te snel en ga op avontuur!

Veelgestelde vragen over Polly Pocket Speelgoed

Waar is Polly Pocket speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je Polly Pocket speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 0+ aanbiedingen van Polly Pocket speelgoed.

Zijn er Polly Pocket speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 0+ aanbiedingen van Polly Pocket Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.