Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer

Merk:

Disney

Neem dit Mini Prinsessenkasteel met Assepoester popje overal mee naar toe! Dit prachtige kasteel is een speelset, draagkoffer én opbergplek voor poppen en accessoires uit het mini prinsessen assortiment in één. Met een sprookjesplek voor elke Disney prinses is dit kasteel de perfecte speelset om al je favoriete Disneyverhalen uit...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€39.99

Beschrijving

Neem dit Mini Prinsessenkasteel met Assepoester popje overal mee naar toe! Dit prachtige kasteel is een speelset, draagkoffer én opbergplek voor poppen en accessoires uit het mini prinsessen assortiment in één. Met een sprookjesplek voor elke Disney prinses is dit kasteel de perfecte speelset om al je favoriete Disneyverhalen uit te spelen! De Assepoester pop is inbegrepen en kan zitten of staan. Andere popjes afzonderlijk verkrijgbaar. Blijf heerlijk bezig door Assepoesters outfit te veranderen en aan te passen met de inbegrepen klik-in accessoires. Je kunt je Disney prinses ook versieren met de makkelijk combineerbare klik-in accessoires en outfits en zo...

Neem dit Mini Prinsessenkasteel met Assepoester popje overal mee naar toe! Dit prachtige kasteel is een speelset, draagkoffer én opbergplek voor poppen en accessoires uit het mini prinsessen assortiment in één. Met een sprookjesplek voor elke Disney prinses is dit kasteel de perfecte speelset om al je favoriete Disneyverhalen uit te spelen! De Assepoester pop is inbegrepen en kan zitten of staan. Andere popjes afzonderlijk verkrijgbaar. Blijf heerlijk bezig door Assepoesters outfit te veranderen en aan te passen met de inbegrepen klik-in accessoires. Je kunt je Disney prinses ook versieren met de makkelijk combineerbare klik-in accessoires en outfits en zo je eigen sprookje bouwen! Inhoud • Mini Prinsessenkasteel • Assepoester poppetje van 10 cm • Outfit en 3 accessoires voor op haar jurk • Kaptafel • Diverse accessoires voor het kasteel Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Kenmerken
Merk Disney
EAN 5010994951412
Productnummer B6317EU4
Leeftijd 4 - 11 jaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en educatief cadeau of wil je zelf uren lang speelplezier? Dan is Disney het ideale speelgoed! Disney is voor jong en oud erg leuk! Benieuwd waar je Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer kunt kopen? Bekijk dan de handige vergelijker hierboven. Op basis van de EAN code 5010994951412 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Wij vergelijken alle aanbieders van Disney en zoeken voor jou de beste prijs! Mocht Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer niet echt wat voor je zijn bekijk dan onze vergelijkbare producten

Veelgestelde vragen over Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer

Waar is Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Wat is het EAN nummer van Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer?

Het EAN-nummer van Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer is 5010994951412 bekijk hier alle kenmerken van Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer en waar deze nog beschikbaar is.

Is Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of Disney Princess mini prinsessen kasteel met Assepoester popje in Little Kingdom draagkoffer momenteel in de aanbieding is.

Bekijk laagste deal