logo

Reviews

SpeelgoedWise hoort graag jouw mening omdat je andere bezoekers van SpeelgoedWise kunt helpen met het maken van een goede keuze. Voor het schrijven van een review hebben we wel enkele richtlijnen opgesteld. We vragen je deze in acht te nemen. Verder zijn op de door jou geschreven review onderstaande voorwaarden van toepassing.

Hoe schrijf ik een review?

Een goede review bevat alleen informatie over de betreffende webwinkel en wordt onderbouwd met feitelijke informatie. We horen uiteraard graag de door jou ervaren pluspunten van een webshop. Mocht je negatieve ervaringen hebben, stellen we ook de verbeterpunten op prijs.

Plaatsingsvoorwaarden

Een review wordt in ieder geval verwijderd bij:

De review zal direct worden gepubliceerd op SpeelgoedWise. Binnen 24 uur wordt gekeken of de review voldoet aan de richtlijnen van SpeelgoedWise. Wanneer een review wordt afgekeurd, wordt deze verwijderd en krijg je van ons een e-mail, als je een geldig e-mailadres hebt achtergelaten.

Je kunt 1 keer in de 3 maanden, vanaf een bepaald IP-adres, een review schrijven over een bepaalde webshop. SpeelgoedWise slaat het IP-adres op, met jouw instemming, om dit te kunnen controleren. Na drie maanden wordt het IP-adres voor die webshop uit de database verwijderd.

Als de review eenmaal is gepubliceerd, kan deze, om technische redenen, door jou niet meer aangepast worden in tekst of beoordelingscijfer. Wel kan de review op jouw verzoek verwijderd worden van SpeelgoedWise.

SpeelgoedWise behoudt zich te allen tijde het recht voor een review te verwijderen indien en zodra blijkt dat deze geschreven is in verband met of na afwijzing van een klacht van een consument bij De Geschillencommissie.

Bewijs van aankoopervaring

Het reviewbeleid van SpeelgoedWise is erop gericht om zowel koper als verkoper de gelegenheid te geven hun mening te geven. Hiermee bieden we andere bezoekers van SpeelgoedWise meer transparantie en zekerheid bij het maken van hun keuze.

De webshop krijgt daarom de mogelijkheid om eenmalig een reactie te plaatsen onder de door jou geschreven review.

Mocht de beoordeelde webshop van mening zijn dat de review in strijd is met onze richtlijnen en dat aan ons laten weten, dan zullen wij contact met jou opnemen via het achtergelaten e-mailadres. Je krijgt dan 10 werkdagen de tijd om te reageren.

Indien een webshop contact met jou wil opnemen naar aanleiding van de review, vragen we om een ordernummer. Deze wordt gedeeld met de webshop, tenzij je ons vraagt om dit niet te doen.

Bij twijfel over de echtheid van een review, vragen wij om een bewijs van aankoop. Hierin moet vermeld staan:

Wij delen het toegezonden bewijs van aankoop niet met derden, ook niet met de beoordeelde webshop, tenzij je ons hiervoor toestemming verleent.

Mochten wij geen reactie of bewijs van aankoop van jou ontvangen, of ben je niet te bereiken omdat je geen geldig e-mailadres hebt achtergelaten, dan zal de review na verzoek van de webshop, of bij twijfel aan de echtheid daarvan, verwijderd worden.

Algemeen

Alle gegevens die worden verzameld zullen in overeenstemming met de Wet BeschermingPersoonsgegevens en het Privacy Statement van SpeelgoedWise worden behandeld. Op verzoek van de reviewschrijver worden deze verwijderd uit bestanden waarin zij zijn opgeslagen.

Informatie en scores uit de review kunnen worden gedeeld met de desbetreffende webshop.

Als je ervoor gekozen hebt anoniem te willen blijven zullen wij dit uiteraard respecteren bij het delen of publiceren van de review.

SpeelgoedWise is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen. Een herziene versie van de voorwaarden zal alsdan zo snel mogelijk op de website geplaatst worden dan wel anderszins gecommuniceerd worden.