BABY born speelgoed aanbiedingen

BABY Born

Alle ins and outs over BABY Born

Wie kent de pop BABY Born nu niet? Bijna iedereen is ermee opgegroeid en misschien jij ook wel.  Maar wist je dat BABY Born geproduceerd wordt in Duitsland? Baby Born is niet zelf een bedrijf maar is onderdeel van Zapf Creation. Dat is een Duits bedrijf dat al bestaat vanaf 1932. In 1991 begon dan eindelijk de productie van de Baby Born. In de loop van de jaren is er heel veel veranderd. De pop kan nu zelfs scooter rijden!

Wat kan de BABY Born nu allemaal?

Jullie vragen jullie vast af wat deze bijzondere pop nu allemaal kan. In 1991 begon het avontuur van onze lieve poppen. De eerst pop was al een bijzondere pop vergeleken met alle andere poppen. De pop kon al drinken, eten, plassen en zelfs poepen. Voor de rest kon de eerst pop alle ledematen bewegen en was het een mooie eerste pop. Na verloop van tijd is de BABY born al goed verbeterd. De baby kan nu lopen, zwemmen, de oogjes sluiten en nog veel meer nieuwe dingen. 

Korting op verschillende soort BABY Borns

Net hebben we het over de verschillende functies gehad. Maar wat kun je nu allemaal doen met je eigen BABY Born? Het ligt er natuurlijk wel aan welk type pop je hebt. De ene pop is speciaal gemaakt om samen mee te zwemmen. De BABY Born heeft een mooi badpakje die ook jij kunt scoren voor jezelf. Zo kun je matchen met je hippe BABY Born. Je kunt het bad van je pop ook erbij kopen. Daarnaast heb je ook nog een te gekke fiets die helemaal op maat is gemaakt voor jouw baby. Verder kan jouw BABY Born ook scooter rijden als je de scooter erbij hebt gekocht. Met een te gekke helm is jouw baby scooterproof en ready to hit the road!

Wat heb je allemaal nodig voordat je een BABY Born in huis haalt?

Jouw BABY Born moet natuurlijk drinken hebben. Daarvoor heb je allerlei soorten flesjes waaruit je kunt kiezen. Ook kun je een hele kast vullen met verschillende soorten kleren. Van een badpak tot een supertof jurkje. Voor elk weer is er een ander outfitje te scoren. Verder heb je nog verschillende soorten speentjes waar je lieve BABY Born op kan zuigen als ze moet huilen. Daarnaast is het een goed idee om een potje in huis te halen zodat je BABY Born snel kan plassen op haar eigen toilet. Last but not Least is een heerlijk bed belangrijk zodat jouw BABY Born lekker kan gaan slapen na een drukke dag vol gezelligheid.

Veelgestelde vragen over BABY born Speelgoed

Waar is BABY born speelgoed het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je BABY born speelgoed het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 0+ aanbiedingen van BABY born speelgoed.

Zijn er BABY born speelgoed aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 0+ aanbiedingen van BABY born Speelgoed. Bekijk de aanbiedingen hier.