logo

Over ons

SpeelgoedWise

SpeelgoedWise is begin 2020 gelanceerd en heeft zichzelf het doelgesteld om uit te groeien tot het Nederlandse startpunt voor het kopen van cadeaus en speelgoed.

De komende tijd blijven we dit platform verbeteren en uitbreiden met nieuwe mogelijkheden en handige oplossingen. Bezoek ons dus regelmatig om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. De community is erg belangrijk om ons doel te behalen. Door gebruik te maken van het platform wordt deze slimmer. Ook het schrijven van reviews helpt anderen in het kopen van het leukste en meest verassende cadeau.

Waarom SpeelgoedWise?

Ben je opzoek naar een cadeau voor je zoon of dochter? Is je neefje, nichtje of buurjongetje binnenkort jarig? Wat moet je nu weer voor ze kopen? Wat vindt een kind van 3 jaar eigenlijk leuk? Wat is de laatste hype op het schoolplein? Mijn cadeautje van vorig jaar viel niet in de smaak en de keer daarvoor had hij al. Kan iemand mij helpen met het snel vinden van een leuk, origineel en betaalbaar cadeau? Bij SpeelgoedWise hebben wij hier onze missie van gemaakt.

Als speelgoed vergelijkingssite proberen we slimme aanbevelingen en cadeautips te geven aan onze gebruikers. Daarnaast werken we continu aan oplossingen en nieuwe producten die hieraan bijdragen. Op basis van een aantal simpele vragen zoals jongens of meisjes, leeftijd en prijsklasse kunnen we al goede aanbevelingen doen. De kracht van ons platform is natuurlijk onze community. Hoe meer mensen gebruik maken van ons platform hoe slimmer hij wordt. Wij zorgen ervoor dat jij het leukste verjaardagscadeautje of ander cadeau vindt, tegen de laagste prijs die bij ons bekend is. Ten slotte is het aan jou om te zorgen en te genieten van de beste surprise!